Koulutus - GTI ry

Go to content

Päävalikko:

Koulutus

Kurssit

Koulutus

Peruskursseja järjestetään seurakuntien, oppilaitosten, sosiaali- ja terveystoimen, yksityisyrittäjien ja tarjouspyyntöjen perusteella ympäri Suomea.

Ohjaajakoulutukseen voivat hakeutua kaikki peruskurssien ohjaamisesta kiinnostuneet. Kaikkia ohjaajakoulutuksia ei järjestetä vuosittain. Ohjaajat suorittavat peruskurssin osana ohjaajakoulutusta. GTI ry:n lisensoima ohjaaja saa järjestää suorittamansa ohjaajakoulutuksen peruskursseja. Ohjaajakoulutus sisältää etätehtäviä sekä osallistumisen perus- ja ohjaajakurssille. Etätehtävien hyväksytyn suorittamisen jälkeen kouluttaja myöntää arvionsa perusteella ohjaajapätevyyden.

Kouluttajapätevyyttä voi hakea GTI ry:n hallitukselta. Nuoremman kouluttajan oikeutta voi hakea GTI ry:n lisensoima ohjaaja, jolla on paljon kokemusta laadukkaiden peruskurssien järjestämisestä. Nuorempi kouluttaja saa harjoitella ohjaamista vanhemman kouluttajan kanssa. Pidettyjen ohjaajakoulutusten jälkeen GTI ry:n hallitus voi myöntää vanhemman kouluttajan oikeudet. Vanhempi kouluttaja voi järjestää ohjaajakoulutuksia itsenäisesti. Kouluttajat osallistuvat GTI ry:n hallinnoimien kurssien kehittämiseen ja laadun varmistamiseen.

 
Back to content | Back to main menu